21 de febrer del 2013

Portals dedicats als Motion Graphics

Recopilem un conjunt de llocs webs molt interessants per a introduir-se en el món dels motion graphics. Esperem que siguen del teu interès.

Motional - Tal mencionen es tracta d’un lloc web per compartir bons dissenys, cinema i animacions formosos i inspiradores. Portal desenvolupat per l’equip de First Image. A més a més, ofereixen la possibilitat de contribuir enviant un enllaç del teu treball.

Blue Vertigo Phantyhose - Aquest portal argentí és un referent per als dissenyadors del món. Ofereix una àmplia varietat de recursos digitals, molts d’ells gratuits (stock d’imatges, vectors, vídeos de stock i imatges de textures per exemple). Una font de recursos molt interessant tant per a experimentats dissenyadors com per a novells.


Motiongrapher - Es presenta com a font d’inspiració per a cineastes, animadors i dissenyadors. Amb la idea d’intercanviar la tasca d’estudis, professionals independents i estudiants. Portal gestionat per l’empresa Media Temple. De nou, un interessant lloc web on navegar per inspirar-se.


AE/tuts+ – Portal dedicat exclusivament al programa After Effects, amb una llarga llista de tutorials en anglès (la majoria d’accés lliure). Especialment recomanable per la secció dedica exclusivament a la creació de motion graphics usant aquest programa d’Adobe. Un bon punt de partida per veure com es composa pas a pas un motion graphic.